تبلیغات
دانلود پاور پوینت های زیبا .مقالات موفقیت. راز خوشبختی تغذیه مناسب مقالات دینی ومذهبی اینترنت کامپیوتر گنجینه زندگی مقالات روان شناسیپزشکی مسائل زناشویی .مسائل جنسی
دانلود پاور پوینت های زیبا .مقالات موفقیت. راز خوشبختی تغذیه مناسب مقالات دینی ومذهبی اینترنت کامپیوتر گنجینه زندگی مقالات روان شناسیپزشکی مسائل زناشویی .مسائل جنسی
دانلود پاور پوینت های زیبا .مقالات موفقیت. راز خوشبختی تغذیه مناسب مقالات دینی ومذهبی اینترنت کامپیوتر گنجینه زندگی مقالات روان
دانلود كتاب  مسائل زناشویی  روان شناسی   تغذیه وبهداشت  پزشکی  اینترنت وكامپیوتر

مقالات تاریخی

 گنجینه سخن بزرگان مقالات اجتماعی  مقالات سیاسی دانلود پاورپوینت

اخبار جدید
فیلم سینمایی "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی برنده سه جایزه جشنواره فیلم برلین شد.
خبرنگاركیهان متهم به باج خواهی و سواستفاده شد

فارس:برقراری آرامش درمشهد با حضور ناجا

قذافی هم فراری شد،برادرچاوز پناهش داد؟

فردوسی پور عامل شکست ما مقابل ملوان است !

کرش مشاور تیم ملی !

دستگیری بازیگر فیلم ده نمكی در 25 بهمن

حملات سیاسی به حاتمی‌کیا و گشت ارشاد در برج میلاد

تلاش برای حضور جعفر پناهی در جشنواره برلین






ترک سیگار با شیرین بیان


به، بهترین دارو در تقویت قلب و اعصاب
ایسکانیوز: میوه "به" که با نام های بهی، آبی، توج خوانده می شود در تقویت قلب و اعصاب مفید است. میوه، دانه، روغن و شکوفه به دارای خواص بیشماری است و ائمه نیز در احادیث خود بر خوردن آن تاکید کرده اند.

به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز": میوه به با نام علمی Cydonia oblonga از میوه های دانه دار متعلق به تیره وردسانان (Rosaceae) و زیر تیره سیبیان (Pomoidae) می باشد که قسمت خوراکی میوه شان، نهنج رشد کرده گل است که تخمدان را در بر گرفته است.
زادگاه اولیه به ایران است و در نام لاتینی این میوه کلمه ایرانی به چشم می خورد . به دارای انواع جنگلی – ترش – شیرین و میخوش می باشد. بهترین نوع به پیوندی است که آنرا روی تنه زالزالک پیوند کرده باشند . نوع جنگلی به گس است و آنرا «به شغال» می خوانند . قابل خوردن نیست ، ولی بهدانه ی آن بهتر از دانه ی پیوندی است.

درخت به، درخت کوچکی است به ارتفاع حد اکثر پنج متر که شبیه درخت سیب است، میوه اش به رنگ زرد، آبدار و درشت تر از سیب است و در فصل پائیز می رسد به، دارای بویی مطبوع، وطعمی گوارا است، تخم میوه ی به را بهدانه می گویند که دارای مادهء لعابی است که اثر درمانی دارد که به نامهای: بهی، آبی، توج نیز گفته شده است و بهترین به ایران، در اصفهان پرورش می یابد. «در جنس به، تنهایک گونه وجود دارد، درخت به می تواند تا 50 سال عمر کند واز 5- 3سالگی میوه تولید کند، در ایران 10رقم مختلف شناخته شده که مهمترین آنها عبارتند از: مظاهری، حاجی رفیعی، گورتون شمس، که همگی متعلق به ناحیه ی اصفهان می باشند، ونیشابور نیز یک رقم مهم دارد.»

قسمتهای مورد استفاده ی درخت به عبارتند از: برگ، میوه و دانه میوه (بهدانه)
به، به صورت خام، پخته ، شربت، مربا ،ژله، کمپوت و جوشانده مصرف می شود که برای تقویت قلب واعصاب موثر می باشد.
میوه به دارای ترکیبات زیر است: آب، مواد قندی، مواد نشاسته ای، کلسیم فسفر آهن سدیم پتاسیم
ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ب1 ، و ویتامین ب 3 می باشد.

خواص دارویی به:
به میوه ای سر شار از تانن است که در معالجه ی اسهال وورم روده ی بزرگ خیلی موثر است. به این منظور می توان 50تا40گرم به، را خرد کرده ومدت 15دقیقه در یک لیتر آب جوشانده و مصرف کنید.

بهدانه، ورم معده را معالجه می کند ، به این منظور باید چهار گرم بهدانه را در صد و بیست گرم آب بخیسانید و سپس آن را آنقدر بهم بزنید تامایعی به شکل سفیده ی تخم مرغ بدست آید، و پس از آن هر وقت تمایل داشتید مصرف کنید.

جوشانده ی برگ درخت به، بیخوابی را درمان می کند، به این منظور باید یک مشت برگهای تازه و نو رسته ی برگ به را به مدت ده دقیقه در یک لیتر آب جوش بریزیم تا دم بکشد، وپس از صاف کردن آن را با شکوفه ی نارنج یا شکر یا عسل شیرین کنید وقبل از خواب، دو قاشق سوپخوری از آن بنوشید.

جوشاندهء برگ به (به روشی که گفته شد)بهترین راه درمان عصبانیت است.

لعابی که از خیس کردن چهار گرم به دانه بدست می آید علاوه بر معالجه ی گلو درد، تسکین سرفه، برای آرایش موی سر وآهار پارچه نیز بکار می رود.

اگر به را قطعه قطعه کنید ودر آب بجوشانند، جوشاندهء مقوی بدست می آید که در عین حال قابض است ودر مواردی که عمل هضم به زحمت صورت میگیرد مصرف می گردد.

جوشانده ی فوق در معالجه ی اسهال های سبک که بر اثر بیحالی وتنبلی روده ها پیدا می شود و همچنین برای معده وروده ها فوق العاده فایده دارد.

اگر آب به را بگیرید و هم وزن آن شکر اضافه نمائید و بجوشانید تا به قوام آید شیره ای به وجود می آید که در معالجهء ورم شدید امعاء بسیار موثر است.

چنانچه دم کرده ی 30گرم شکوفه ی به (تازه یا خشک کردهء آن)را در یک لیتر آب با عرق بهار نارنج مخلوط کنند وبنوشند، خواب عمیق و راحتی به دنبال خواهد داشت.

به دارای ویتامین A(آ) است که در تجدید جوانی نقش دارد و همچنین دارای ویتامین B(ب) می باشد که در تعادل اعصاب مهم است.

به طبیعتی معتدل دارد و خوردن آن افسردگی و وسواس را از بین می برد و نشاط آور است.

به برای تقویت اعمال معده مفید است.

خوردن به اختلاط خونی، خونریزی های بواسیری و رحمی را معا لجه می کند.

خوردن به و فراوده های آن مانع انداختن جنین زنها می شود.(باعث تقویت رحم می شود)

خوردن به و فرآورده های آن ، میل به خاک و گل خوردن را بر طرف می کند.

خوردن به، عرق بدن را خوشبو می کند.

بهدانه برای درمان سرفه،خشونت حلق، رفع عطش، حرارت معده،رفع سوزش دهان وزبان،رفع گرفتگی صدا مفید است لذا باید 30 گرم بهدانه را در نیم لیتر آب جوشاند، صبح و ظهر وشب یک استکان میل نمود وبرای سوزش زبان مدتی آن را در دهان نگه داشت.

اگر 100تا 150گرم بهدانه را در یک لیتر آب بجوشانید و روزی چند مرتبه بر پوست بمالید برای درمان سوختگی، سرما زدگی بر طرف کردن انواع ترک، لب و...مفید است.

اگر گرد سوخته کرک به را بر روی زخم قرار دهند خونریزی را بند می آورد.

برای پانسمان زخمهای سطحی بدن یا شستشوی چشم درهنگام چشم درد می توان از محلول غلیظ جوشانده ی برگ درخت به استفاده نمود.

خوردن روغن به (آب به +نصف مقدار آب به روغن زیتون را بجوشانید) برای درمان اسهال مزمن، خلط خونی، ورم کبد، زخم معده و روده مفید است.

مالش روغن به بر بدن برای درمان جرب( گال=بیماری پوستی انگلی واگیر دار توام با خارش) و شوره ی سر، شپش بدن، سوزش دهان مفید است.

جویدن بهدانه کندی دندان را بر طرف می کند.

شربت به لیمو ، حرارت بدن را فرو می نشاند.(برای تهیه شربت به لیمو باید 250گرم آب به را مخلوط با سرکه و آب لیموی صاف وگلاب هر یک بمقدار 150گرم بهمراه مقداری قند بجوشانید تا بقوام آید) .

به دانه هم از خواص زیر برخوردار است:

لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود .

ضد تب است .

اسهال خونی و ساده را درمان می کند .

برای درمان جراحات گلو موثر است .

سرفه را برطرف می کند .

برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است .

برای التیام ترک پوست دست وبدن، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید .

برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است .

آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید .

جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است .

خواص دم کرده گل و شکوفه به:

سردرد را برطرف می کند.

مقوی معده است .

سینه را صاف و تقویت می کند.

سرفه کودکان را برطرف می سازد .

برای درمان بی خوابی دم کرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید .

خواص روغن به:

برای برطرف کردن زنگ زدن در گوش مفید است

سرگیجه را برطرف می کند.

برای مداوای زخم های دهان مفید است.

خونریزی ریوی را درمان می کند.

اسهال مزمن را برطرف می کند.

دوست کبد است و ورم کبد را رفع می کند.

زخم روده ها را درمان می کند.

خواص برگ وشاخه های به:

جوشانده برگ درخت به ورم چشم را مداوا می کند.

زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئید.

قابض است.

ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است.

خواص شکوفه تازه به:
مسکن سینه است.
قابض و مسکن درد سر و قی کردن است.
مقوی قلب، دماغ و معده است.
خواص مربای میوه به:
جهت نرم کردن و درمان سرفه و تنگی نفس سود بخش می باشد.

ضماد میوه و برگ درخت به جهت فرو بردن ورمهای گرم مخصوصا ورم چشم نافع است.
از این ضماد می توان برای رفع سوزش محل نیش حشرات سمی استفاده نمود.
ضماد برگ میوه، به تنهایی جهت معالجه زخمهای چرکی مفید می باشد.
کرک روی پوست من بسیار قابض است و برای گلو و آواز خوب نیست، چنانچه آب میوه ی مرا در روغن زیتون ریخته و آنرا غلیظ نمایید، تنقیه ی آن جهت معالجه اسهال و زخم معده اثر معجزه آسا دارد.

مضرات :
خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد و چون گرم است برای کسانی که گرم مزاجند خوب نیست .

تذکر:
کرک یا پرزی که روی به میباشد، هضمش سنگین است و برای حلق و صدا بسیار مضر می باشد،لذا باید قبل از خوردن به پرزها ی روی آن را پاک نمود.
همان طور که ذکر شد خوردن میوه به پیشگیری از سکته مغزی و قلبی کمک می‌کند، پژوهشگران ژاپنی پس از هفت سال بررسی بر روی حدود 80هزار زن و مرد 45تا 74ساله به این دستاورد رسیده‌اند.
در جریان این پژوهش بلندمدت، افراد مورد آزمایش را بر اساس میزانی که در هر روز میوه می‌خورند به چند گروه تقسیم بندی کرده و وضعیت بروز بیماری‌های مغزی و قلبی در آنها را مورد بررسی قرار دادند.
نتیجه این پژوهش نشان داد، در میان گروه‌های موجود، احتمال سکته مغزی و قلبی در دو گروهی که به‌ترتیب روزانه حدود280گرم و 158گرم میوه می‌خورند نسبت به گروهی که حدود 35گرم میوه در روز می‌خورند،17تا 19 درصد کمتر بوده است.
خوردن روزانه حدود 200گرم میوه و تعادل داشتن در نوع خوراک می‌تواند به پیشگیری از پدیدارشدن بیماری در بخش‌هایی که کار به گردش درآوردن خون و غدد لنفاوی در بدن را در دست دارند، کمک کند.
خوردن 200گرم میوه در روز برابر با خوردن دو نارنگی و یا حدود یک سیب می‌باشد.
کارشناسان احتمال می‌دهند، وجود فراوان ویتامین و الیاف گیاهی در میوه از دلایلی است که خوردن آن به‌پیشگیری از بیماری‌های مغزی و قلبی کمک می‌کند.


 زناشویی وبار داری
 موفقیت خوشبختی
 خانواده پزشکی

لزوم به تعویق انداختن رابطه زناشویی

اسرار موفقیت زنان شوهردار

اشتیاق و شور زناشویی در ازدواج

روشی جدید برای پیشگیری از بارداری



خلاقیت و راه های افزایش آن

نگرش ها موفقیت را رقم می زنند

راه های زندگی بهتر

قانون نظم

كارهایتان را با موفقیت انجام دهید!


خواسته جهانی زنان از همسرانشان

چگونه ارتباط احساسی برقرار کنیم؟

خط برای زندگی بهتر

اشتباهاتی كه منجر به طلاق می‌شود ..


رویا درمانی

تأثیر نماز بر کاهش انحرافات جنسی

خواب خوب شبانه راز طول عمر بیشتر

راهکارهای پیشگیری از سردرد



عمومی
 دانلودپاور پوینت

چگونه اندامی زیبا داشته باشیم ؟

 تاثیر گناه در ایجاد اختلال در اخلاط بدن و بیماریهای جسمی و روحی

 کاج آمریکایی؛ هرگز!

 ضرورت بررسی معضل تبلیغات منفی آنفلوانزای خوكی طبل توخالی ویروس A در رسانه ها

 نام شرکت‌ها از کجا آمده؟

 موبایل ، خطرناک مثل سیگار

 وصیت نامه داریوش كبیر

دانلود پاورپوینت سه داستان کوتاه و تاثیر گذار

دانلود پاورپوینت داستانی از خِرد باستان

دانلود پاورپوینت پرواز

دانلود پاورپوینت نکات تاثیر گذار در توسعه شخصیت

دانلود پاور پوینت :سفر به اعماق

دانلود پاور پوینت دوست

کلیپ پاورپوینت مغایرت های زمان

 

كودكان  دینی ومذهبی

آیا می خواهید فرزندتان نابغه باشد

روان شـناســی كودك :بدون تغییر خود نمی توانیم فرزندمان را تغییر دهیم

عزت نفس در كودكان

چطور كودكان را در سفر سرگرم کنیم؟

روان شناسی کودک

کودکان پیش گویی می کنند

کوچولوی دروغ گویتان را متهم نکنید

 فتوا دادن محمد ص از نگاه دکتر شریعتی

شریعتی و اسلام سیاسی

اسماعیلت را قربانی کن .

گفتگوی دوست داشتنی ما با خدا (حتما بخوانید)

مبنای حقوق بشر غربی چیست و چرا با اسلام سازگاری ندارد؟





ارسال در تاریخ دوشنبه 2 اسفند 1389 توسط رضا
قالب وبلاگ